Hertonäs gårds museums BLOGG

Herttoniemen kartanon museon BLOGI

Herttoniemi Manor Museum's BLOG

av / tekijä / by
Eva Ahl-Waris
(intendent, intendentti, Curator)

Foto/kuva/photo: AS 2019.

Pyhäinpäivä hyvässä seurassa!

04.11.2020 kl. 10:17
Viime viikonloppuna juhlimme Pyhäinpäivää museolla. 1.11. oli myös kauden viimeinen päivä, jolloin olimme auki yleisölle tänä vuonna. Korostaaksemme tätä järjestimme pientä ohjelmaa Knusbackassa ja puistossa. Lue lisää alla!

Sunnuntaina 1. marraskuuta oli viimeinen päivä tänä vuonna, jolloin Herttoniemen kartanon museo oli auki yleisölle. Korostaaksemme kauden päättymistä ja koska oli Pyhäinpäivä-viikonloppu, järjestimme pientä ohjelmaa Knusbackan museotilalla sekä puistossa iltapäivällä klo 15-18.


Knusbackan museotilaan oli vapaa pääsy. Kuva: EAW 2020.

Museon intendentti piti lyhyitä esitelmiä suomeksi ja ruotsiksi perinteistä joita liitetään Pyhäinpäivään Suomessa. Suoratoistimme suorana Facebookiin ensi kertaa ja meillä oli jopa muutama katsoja - kiitos teille! Puistossa järjestimme heijastinpolun perheille ja lapsille pimenevässä illassa. Knusbackaan oli vapaa pääsy. Noin 50 henkeä osallistui tähän ulkoilmatapahtumaan ja olemme iloisia tästä määrästä näinä vaikeina aikoina.


Järjestimme heijastinpolun puistossa. Kuva: EAW 2020.

Kiitos kaikille vieraille kaudella 2020! Avaamme jälleen touokuun ensimmäisenä sunnuntaina 2021. Tosin, voitte aina tilata opastetun kierroksen - ottakaa yhteyttä esim. s-postitse! Olemme avoinna ryhmille vuoden ympäri, tervetuloa!


Kuva: EAW 2020.

Eva Ahl-Waris