TET-harjoittelua Herttoniemen kartanolla

29.04.2022 klo 13:07
Huhtikuun viimeisellä viikolla museossa vieraili TET-harjoittelija. Lue lisää alla!

Olen ebba Randelius ja olen Hoplaxskoslanin 8:lla luokalla. Olen suorittanut TET-harjoitteluni Herttoniemen kartanon museossa. On ollut kivaa työskennellä täällä ja olen auttanut monessa tehtävässä ja saanut kokea paljon museossa. Tehtävät olivat mukavia ja olen saanut kokeilla erilaisia ja uusia asioita. Sain auttaa siivouksessa, kääntää maata viljelylaatikoissa, istuttaa perunaa ja tehdä Youtube-videon museolle sekä muita pienempiä tehtäviä. Erityisen hauskaa oli laminoida kylttejä. Näissä tehtävissä sain myös oppia hieman historiaa Herttoniemen kartanosta. 


Jouduin kastelemaan museon kimpiastiaa vedellä, jotta siitä tulee vesitiivis. Kuva: EAW.

Museotyö ei aivan vastannut odotuksiani, mutta oli kuitenkin hauskaa kokeilla työskentelyä museossa. En ole aiemmin suunnitellut käyväni museossa töissä, joten oli kivaa oppia, mitä kaikkea siihen liittyy. Kaiken kaikkiaan tämä oli minulle hyvin positiivinen kokemus.

Herttoniemen kartanon edusta. Kuva: ER.

Käännös: EAW.